marc-van-de-kuilen

Het mooiste verhaal voor een speciaal moment

Een bijzondere toespraak op jullie grote dag, of een mooie speech voor die speciale gelegenheid: als ceremonieel spreker vertolk ik jouw verhaal. Uiteraard op een manier die bij jou past en neergezet in een passende sfeer. Samen creëren we een unieke dag voor een waardevolle herinnering, waarbij een vleugje humor uiteraard niet zal ontbreken.

Mijn werkwijze

We bespreken eerst wat je wensen zijn en wat belangrijk voor jou is. Vervolgens ga ik in gesprek met familieleden en vrienden om te ontdekken wat zij te vertellen hebben daarover. Door erachter te komen hoe zij dingen hebben ervaren en aankijken tegen jullie relatie, ontstaat er een mooi verhaal vanuit verschillende perspectieven. Deze informatie verwerk ik in mijn speech op de manier zoals jij het wil. Eventueel met een traan, maar vooral met een glimlach!

“Marc als onze BABS, wij zijn je eeuwig dankbaar! Wat een geweldige ervaring. Vanaf het begin tot het eind was dit een totaalervaring en een magisch moment om nooit meer te vergeten.”

Een verhaal voor altijd

Nu weet ik als geen ander hoe interessant het is om van je naasten te horen hoe zij terugkijken op bepaalde gebeurtenissen, of hoe ze tegen jou aankijken. De gesprekken die ik voer met familie en vrienden zijn dan ook vaak zo openhartig en speciaal, dat ik het jammer vind om dit niet te delen met degenen waar het over gaat. Daarom bied ik de mogelijkheid om deze gesprekken op te nemen en hier een compleet audioverhaal van te maken. Zo kun je achteraf in alle rust naar alle persoonlijke boodschappen luisteren, wanneer je maar wilt. Een uniek en waardevol cadeau voor jezelf, voor een blijvende herinnering.

Bruiloft, jubileum, verjaardag of ander speciaal moment? Tip: het audiodocument is ook het perfecte cadeau om te geven!

Wil je kennismaken en bespreken hoe we van jouw bijzondere moment een waardevolle herinnering kunnen maken? Neem dan hier contact op.

MARC & SANNE
56914860-53a0-4cea-9cbb-b2b81d71a8a4

“Ik ben altijd nieuwsgierig naar iemand zijn verhaal. Ik kom er graag achter wat voor iemand nou echt belangrijk is. Door mijn eigen enthousiasme ontstaat er een ontspannen sfeer en krijg ik openheid van de ander terug.

En dan krijg ik de mooiste verhalen te horen.”

“Marc kan op een hele fijne manier vertellen.
Enorm boeiend en inspirerend, met een grapje tussendoor. Ik bleef luisteren.”

Scroll naar boven