FGS_0102_2017-11-28

Inspireren met een optimistische mindset

Tegenslagen, veranderingen en doelen bijstellen: het is aan de orde van de dag in het bedrijfsleven. Zulke periodes vergen een ongekende veerkracht, maar ook optimisme. Het vermogen om door te zetten en toe te werken naar nieuwe doelen.

Maar hoe doe je dat?

Kracht en doorzettingsvermogen zijn bekende kwaliteiten voor mij als oud-militair en topsporter. En toch heeft mijn levensverhaal niet zoveel te maken met het boeken van resultaten, maar alles met het omgaan met verandering en het stellen van nieuwe doelen.

Het gaat om de weg ernaar toe. En je eigen mindset is daarbij de meest krachtige tool die je hebt.

"Ik inspireer het publiek met mijn verhaal en positieve mindset,
waardoor ik een ander perspectief kan geven.
Iedereen haalt altijd wel iets uit mijn verhaal dat voor hen van waarde is."

Of het nu gaat om een sport event, een teambuilding dag, of een bedrijfsevenement: het inspireren van het publiek met de juiste boodschap staat bij mij voorop. Ik creëer een informele sfeer en zet een verhaal neer op een manier die aansluit op de wensen en doelen voor die dag. Daarbij kun je rekenen op mijn oprechte enthousiasme en de nodige humor.

Voor meer informatie of om mij te boeken als spreker, presentator of dagvoorzitter voor jouw event, kun je hier contact opnemen.

Jouw boodschap in een podcast

Ben je op zoek naar een nieuwe en effectieve manier om je publiek te bereiken? Een podcast is het ideale middel om je boodschap over te brengen.

Voor de podcast(s) vertel ik jouw verhaal op aansprekende wijze en interview ik eventueel de nodige mensen. Je kunt een podcast inzetten voor vele doeleinden, zoals een training voor personeel of een zakelijke update richting je klanten. Het is een verfrissende manier om je doelgroep aan te spreken en is daarbij ook nog eens super efficiënt: jij beslist wanneer je de podcast publiceert en luisteraars kunnen de podcast aanzetten wanneer het hen uitkomt.

Uitgekeken op digitale nieuwsbrieven of presentaties om mensen te informeren? Laten we dan samen de mogelijkheden bespreken voor jouw bedrijf.

20220929 Helden Marc van de Kuilen en Luuk Veltink_0196
img_2915

“Ik motiveer en stimuleer het publiek om anders te kijken naar een specifieke situatie, zoals een verandering of de toekomst. Ze kunnen een waardevolle boodschap uit mijn verhaal halen, maar ook uit het verhaal van iemand anders. Ik neem de tijd om naar een ander te luisteren en haal naar boven wat voor diegene belangrijk is.

Zo kom ik tot de mooiste discussies en interviews.”

"Wij vragen Marc vaak voor onze programma's.
Met zijn verhaal en wie hij is als mens, weet hij te inspireren
én ook echt een bijdrage te leveren aan gedragsverandering.
Marc laat je namelijk inzien dat als je gedrag wil veranderen, je dit ook kan!"

Scroll naar boven